La Flauta Màgica: El Concert

El diumenge, dia 27 de març de 2011, l’escola de Música "La Flauta Màgica" de Figueres va fer un concert de Música de Cambra a Cantallops.
El concert ha estat organitzat i promogut per l’associació “Cantallops Acció Cultural”  que en altres ocasions (des de 1997) s’ha distingit i treballat en la programació d’actes socials i culturals al municipi.  L’acte va tenir lloc a la sala de la SocietatLa Concòrdia de Cantallops  i va comptar amb l’assistència de 130 persones.


Els protagonistes de l’activitat foren l’alumnat de l’escola, que acompanyats de familiars, professorat, amics  i veïns de Cantallops, van oferir una mostra de música de cambra (duets, trios, quartets i quintets de diferents instruments: des de flautes travesseres i de bec, a guitarres, violí i piano), i de cant coral dirigit per Lisa Challans.

Va presentar l’acte el president de l’associació, Albert Campsolinas, i la coordinadora de l’escola de Música, Meritxell Maset-Castelló. Tot els intèrprets que van participar estan cursant els estudis de nivell professional de música.

Després d’haver gaudit d’un excel·lent concert amb un gran èxit també de participació i públic, des de l’organització no podem fer res més que felicitar-nos per com ha anat. Hem gaudit d’una gran varietat de gèneres musicals, instruments, joves intèrprets -i no per això menys bons- i, perquè no dir-ho, rematat amb un excel·lent pica-pica preparat per als protagonistes del concert i acompanyants.
Volem mostrar el nostre agraïment als responsables de l’escola de música La Flauta Màgica de Figueres, i especialment a la Meritxell per coordinar-ho tot i fer-ho possible. Moltes gràcies!!!

Podeu veure unes fotografies de l’actuació aquí.


Retall de Premsa:

Setmanari Empordà.
 i també a: Infojonquera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada