L’Associació Cantallops Acció Cultural celebra els seus 15 anys amb un cap de setmana d’activitats

Els dies 8, 9 i 10 de novembre, l’Associació Cantallops Acció Cultural, ha programat un seguit d’actes culturals, musicals i infantils oberts a tothom per celebrar els 15 anys d’existència de l’Associació, que treballa en el camp de la promoció cultural.

Ara fa 16 anys (15 des de la inscripció al registre d’entitats) que l’associació Cantallops Acció Cultural va començar a caminar amb empenta pel camí de la promoció d’iniciatives culturals.

L’Associació ha estat en gran mesura –però no només–, un projecte generacional, iniciat pels cantallobencs nascuts des de finals de la dècada dels 60 als primers anys dels 80 del segle XX. Però la implicació directa dels socis i la col•laboració de bona part del poble han fet possible vehicular les inquietuds culturals i adquirir una certa vitalitat i enriquiment socials que ja té més de 15 anys de continuïtat.

En aquests darrers anys, l’associació ha fet multitud d’actuacions en el camp de la conservació del patrimoni, de la recuperació, manteniment i creació de festes populars, projectes culturals de petita i mitjana envergadura, difusió de materials culturals als socis, passis de documentals, reivindicacions socials i culturals, excursions, col•laboracions amb altres entitats i associacions de defensa del territori, xerrades, concerts, conferències i exposicions.

Amb més de 50 socis de totes les edats, Cantallops Acció Cultural és, amb la resta d’associacions i societats del poble, un dels pilars del nostre teixit social i cultural i espera continuar rebent el recolzament i la implicació del major nombre de persones possible per a continuar treballant per fomentar i conservar el patrimoni cultural local.

Per celebrar aquesta efemèride, l’Associació Cantallops Acció Cultural presenta aquest cap de setmana replet d’actes per a totes les edats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada