Pessebre al Serrat Capell (08/12/2013)

Som altra vegada al desembre i des de Cantallops Acció Cultural ens proposem a continuar portant un petit pessebre pels voltants del poble, organitzant una petita caminada d'un parell d'horetes, apta per a petits, mitjans i grans.

En aquesta ocasió, el lloc escollit ha estat el Serrat Capell. Un reguitzell de nens, pares i avis vénen a la cita, fins a sumar-ne més de vint-i-cinc A les deu del matí a les antigues escoles. Molt bé, ja hi som tots. Fa bon dia, per ser 8 de desembre. Enfilem cap a Can Boix i cap a Can Doble i arribem a la banda sud del Serrat Capell, sobre el Carrer de La Jonquera. Una mitja penya serà la nova llar del pessebret. Està situada entremig de dos elements d'interès. Per la banda de dalt, la sòlida barraca construïda en terreny municipal pel Sr. Buixeda. Aquesta ha de servir, quan s'acabi el sostre, per allotjar les vaques que han de netejar tot el bosc del Serrat Capell i la Catalana a proposta de la secció local de l'ADF L'Albera. Per altra banda, les ruïnes d'una antiga casa de la família Corsellas. Des d'allà es veu molt bona vista, tot el pla, fins a l'Escala i el Montgrí, cap al sud, i els Castellars d'Espolla a l'est. Com que en Ramon ja ens ha fet la foto de grup de rigor que documentarà la sortida, ja hem esmorzat un xic i ja hem cantat alguna nadala, ja podem anar tirant, i tornem al poble per Can Xiquet, on veiem la magnitud de les obres i inversions que s'hi estan efectuant. Arribem per la Font de la Carretera i ens emplacem a la propera activitat de l'Associació, un taller infantil pel dissabte 21 de desembre.

Hem portat el pessebre al Serrat de la Plana (al camí vell de Requesens) i al Puig de la Costa, llocs propers al poble, ben accessibles i amb bona visibilitat. Au, anem pensant un bon lloc per l'any que ve.
Si voleu veure més fotos d'aquesta diada, cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada