II Edició de Yarn Bombing a Cantallops


La segona edició de Yarn Bombing a Cantallops s’ha centrat en la decoració de Nadal. Els espais escollits han estat la plaça de l’església i les moreres de les escoles. Com a elements decoratius s’han instal·lat garlandes, estrelles i borles a les moreres de davant de les escoles i garlandes, estrelles i boles a la barana de l’escala, al plataner i a la porta de l’església.

En aquesta ocasió, a diferència de la primera edició, tota la decoració ha estat realitzada amb ganxet i els colors triats han estat el verd, el vermell i el blanc, que són colors generalment associats a aquestes dates.

Un cop més, l’activitat ha comptat amb la participació i l’interès de nombroses dones del poble a qui agraïm la seva col·laboració i implicació en el projecte.

Els diferents projectes de Yarn Bombing que s’han fet i els que vindran contribueixen a la millora i embelliment d’alguns espais de Cantallops.

Esperem que les properes edicions de Yarn Bombing tinguin la mateixa bona acollida i el mateix èxit que les celebrades fins ara.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada