Portada del Pessebre al dipòsit de l'aigua (21/12/14)

Un any més la colla pessebrista ha organitzat una petita sortida pels dies abans de les festes nadalenques. Aquest cop s’ha triat la planella, on hi ha, des de 1977, el dipòsit d’aigua del poble. Més de trenta persones, entre nens, pares i avis, es van encaminar el passat diumenge 21, cap a la Planella. Mitja pujada fins a Can Buxeda, mig quilòmetre més de pujada i ja hi vam ser. Va fer un dia radiant, sense rastre de núvols i, el més important per considerar que era un bon dia, sense gota de tramuntana.


Com a innovació de la trobada es va servir xocolata calenta amb melindros a tots els assistents, gràcies a la col·laboració d’en Xavi, l’Albert, en Xicu i de l’Ajuntament, que participat amb el vehicle municipal per pujar tot el necessari. El pessebre el vam col·locar sobre unes penyes a la vora del dipòsit, en una petita barraqueta feta amb quatre rocs, i els més petits de tots, sobretot en Martí, la Neus, la Ginesta i en Iago, van afartar-se de cantar nadales que havien après a escola i van ser aplaudits per tothom, com bé mereixien.


El primer cop vam anar al Serrat de la Planella, al camí vell de Requesens, el segon al Puig de la Costa, el tercer, al Serrat Capell, al tancat de les burres i aquest any, al dipòsit d’aigua. Ara, per l’any que ve, ja podem anar pensant un altre lloc  de fàcil accés i amb bones vistes del poble.
Si voleu veure més fotos, cliqueu aquí. Bones Festes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada